|

Szkolenie:
"Wymagania standardu BRC FOOD"

Cel
szkolenia

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników
ze standardem BRC Food (BRC Global Standard Food), wymaganym m. in. w przedsiębiorstwach sektora spożywczego dostarczających produkty żywnościowe do sieci handlowych, przekazanie praktycznej wiedzy na temat poszczególnych wymagań standardu BRC Food ze szczególnym zwróceniem uwagi na aktualizację wymagań
wg nowego wydania standardu z roku 2015
oraz porównanie wymagań standardu z innymi normami/ standardami skierowanymi
do branży spożywczej takimi jak HACCP, ISO 9001
oraz ISO 22000.

Do kogo skierowane
jest szkolenie

Szkolenie podstawowe skierowane jest
do kierownictwa/ właścicieli przedsiębiorstw
oraz pracowników firm dostarczających detalistom produkty spożywcze, które chcą wdrożyć wymagania standardu BRC Food zgodnie z jego najnowszym wydaniem lub będących w trakcie jego wdrażania, a także do wszystkich osób pragnących doskonalić swoje kwalifikacje w zakresie bezpieczeństwa żywności.

Zgłoś swoje uczestnictwo
w szkoleniu


Pobierz kartę zgłoszenia
na szkolenie (format: pdf/ doc)

wypełnij i odeślij na adres e-mail: szkolenia@malongroup.pl
lub fax: 71 791 39 09

AKTUALNE TERMINY SZKOLENIA:

Aktualnie brak terminu danego szkolenia – zapytaj o możliwość uczestnictwa w formie zamkniętej

INFORMACJE ORGANIZACYJNE:

Czas trwania szkolenia:
1 dzień; 9:00-16:00 (7 godzin zajęć)

Miejsce realizacji szkolenia:
Wrocław

Karty zgłoszenia na szkolenie:
Pobierz w formacie PDF
Pobierz w formacie DOC

Kontakt z nami:
e-mail: szkolenia@malongroup.pl
tel.: 71 789 08 41
tel. kom.: 604 20 90 43
fax: 71 791 39 09

KOSZT SZKOLENIA:

390,00 zł/ os. netto + 23% VAT = 479,70 zł/ os. brutto

CENA SZKOLENIA ZAWIERA:

Zaświadczenie o uczestnictwie w szkoleniu
Materiały szkoleniowe oraz informacyjne
W cenę szkolenia wliczony jest poczęstunek

Cena nie obejmuje kosztów dojazdu
oraz zakwaterowania

Program szkolenia

  1. Wprowadzenie
  2. Geneza, podstawowe pojęcia i istota standardu BRC Food
  3. Powiązania z systemem HACCP oraz Systemem Zarządzania Jakością ISO 9001
  4. Wymagania standardu BRC – nowe wydanie 7, styczeń 2015
    • Zaangażowanie najwyższego kierownictwa
    • Plan bezpieczeństwa żywności – Plan HACCP
    • System zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
    • Wymagania dotyczące zakładu
    • Kontrola wyrobu
    • Kontrola procesów
    • Pracownicy
  5. Audity i przeglądy standardu – weryfikacja i doskonalenie BRC Food
  6. Różnice między wymaganiami standardu BRC, a wymaganiami normy ISO 22000
  7. Ćwiczenia praktyczne
  8. Dyskusja, podsumowanie

Co wyróżnia to szkolenie?


Czas trwania szkolenia

Jest optymalnie dostosowany do ilości materiału – szkolenia cechują się dużą intensywnością, wnikliwym, kompleksowym oraz indywidualnym omówieniem danej problematyki.


Prowadzący szkolenie

To wyłącznie czynni zawodowo konsultanci, wdrażający na co dzień systemy zarządzania
w różnego typu organizacjach,
a jednocześnie praktykujący auditorzy międzynarodowych jednostek certyfikujących.


Grupy szkoleniowe

Składają się maksymalnie z 10 osób – tworzymy małe grupy, by każdemu uczestnikowi dać możliwość aktywnego udziału
w zajęciach oraz zapewnić bezpośredni kontakt
z trenerem.


Imienne zaświadczenie

Każdy słuchacz, uczestniczący
w naszym szkoleniu
otrzymuje imienne zaświadczenie potwierdzające udział w zajęciach.

Lokalizacja szkolenia

Zapraszamy Państwa do wzięcia udziału
w szkoleniach organizowanych przez CDS MALON
z zakresu Systemów Zarządzania

Zostawiając nam swój adres e-mail wyrażają Państwo zgodę na otrzymywanie informacji
dotyczących najbliższych terminów szkoleń.
Będą Państwo otrzymywać maksymalnie 2-3 wiadomości w miesiącu.