|

Szkolenie:
"Dokumentowanie i wdrażanie systemu HACCP"

Cel szkolenia

Zapoznanie się z praktycznymi wymaganiami GMP i GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna i Dobra Praktyka Higieniczna) oraz systemu HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli), w tym z rodzajami zagrożeń oraz sposobami przeciwdziałania im, wymaganiami Państwowej Inspekcji Sanitarnej a także charakterystycznymi wymaganiami dla środków myjąco-dezynfekujących.

Do kogo skierowane jest szkolenie

Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych za proces wdrożenia systemu HACCP/ GMP/GHP w swojej firmie, jak również dla osób chcących doskonalić system już funkcjonujący.

Pobierz kartę zgłoszenia na szkolenie (format: pdf/ doc)

wypełnij i odeślij na adres e-mail: szkolenia@malongroup.pl
lub fax: 71 791 39 09


Zobacz harmonogram wszystkich szkoleń

Szkolenie to realizujemy jako szkolenie zamknięte (dedykowane). Prezentowany poniżej program szkolenia jest jedynie naszą propozycją i może zostać zmodyfikowany
w oparciu o indywidualnie potrzeby
i wymagania Klienta.

Informacje organizacyjne:


Zapytaj o dostępność szkolenia przez e-mail

                     szkolenia@malongroup.pl


Zapytaj o terminy i dostępność szkolenia telefonicznie

                   71 789 08 41


Czas trwania szkolenia

                    2 dni; od 9:00 do 17:00
                    (16 godzin zajęć)

Zgłoszenie uczestnictwa w 3 prostych krokach:

Termin zgłoszenia

Zgłoszenia przyjmowane są do 7 dni przed datą szkolenia

Karta zgłoszenia

Podstawą wzięcia udziału w szkoleniu jest przesłanie wypełnionej Karty Zgłoszenia (format: pdf/ doc) na adres e-mail: szkolenia@malongroup.pl lub faxem: 71 791 39 09

Dokonanie płatności

Uiszczenie opłaty za szkolenie na podstawie otrzymanego dokumentu proforma. Dokument otrzymują Państwo na wskazany adres e-mail

Koszt szkolenia

690,00 zł/ os.netto + 23% VAT = 848,70 zł/ os. brutto

W cenę szkolenia wliczone jest:

  • 1. Zaświadczenie o uczestnictwie w szkoleniu
  • 2. Materiały szkoleniowe oraz informacyjne
  • 3. Treść Kodeksu Żywnościowego
  • 4. Poczęstunek i obiady

Cena nie obejmuje kosztów dojazdu oraz zakwaterowania

Program szkolenia

Wprowadzenie
Przybliżenie systemu HACCP, GMP/ GHP w różnych branżach
Zagrożenia chemiczne, fizyczne i mikrobiologiczne
  • W pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • W pomieszczeniach produkcyjnych
  • Legionella – występowanie, możliwość zakażeń, zapobieganie występowaniu
System GMP/ GHP
  • Wymagane dokumenty (instrukcje, karty…)
  • Zapisy
  • Pomieszczenia
System HACCP
  • 12 etapów wdrażania
  • Właściwe dokumentowanie
  • Audity
Pełnomocnik ds. HACCP
  • Zadania
  • Obowiązki
  • Odpowiedzialność
  • Uprawnienia
Ćwiczenia
Dyskusja, podsumowanie

Zarządzanie Antykorupcyjne

  1. Audytor Wewnętrzny Systemu ISO 37001

Zarządzanie Ciągłością Działania

Zapisz się do naszego newslettera
aby otrzymywać od nas informacje o naszych
SZKOLENIACH

Zostawiając nam swój adres e-mail wyrażają Państwo zgodę na otrzymywanie informacji
dotyczących najbliższych terminów szkoleń.
Będą Państwo otrzymywać maksymalnie 2-3 wiadomości w miesiącu.

Informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych: RODO