|

Szkolenie:
"GMP i GHP w przemyśle spożywczym"


Pobierz kartę zgłoszenia na szkolenie (format: pdf/ doc)

wypełnij i odeślij na adres e-mail: szkolenia@malongroup.pl
lub fax: 71 791 39 09


Zobacz harmonogram wszystkich szkoleń

Szkolenie to realizujemy jako szkolenie zamknięte (dedykowane). Prezentowany poniżej program zajęć jest jedynie naszą propozycją
i może zostać zmodyfikowany w oparciu
o indywidualnie potrzeby i wymagania Klienta.

Informacje organizacyjne:


Zapytaj o dostępność szkolenia przez e-mail

                     szkolenia@malongroup.pl


Zapytaj o terminy i dostępność szkolenia telefonicznie

                   71 789 08 41

Program szkolenia

Wprowadzenie
  • Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego i higieny żywności
  • Podstawowe informacje dotyczące Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP
  • Podstawowe informacje dotyczące Dobrej Praktyki Higienicznej GHP
Zakładowy Kodeks Dobrych Praktyk
  • “Zakładowy Kodeks GMP i GHP” – dokumentacja systemu
  • Dobra Praktyka Produkcyjna GMP i Dobra Praktyka Higieniczna GHP jako wstęp do wprowadzenia Systemu Zapewnienia Bezpieczeństwa Żywności HACCP
  • Przykłady zastosowania wymagań Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej GMP/ GHP w branży spożywczej
Dyskusja, podsumowanie

Zarządzanie Antykorupcyjne

  1. Audytor Wewnętrzny Systemu ISO 37001

Zarządzanie Ciągłością Działania

Zapisz się do naszego newslettera
aby otrzymywać od nas informacje o naszych
SZKOLENIACH

Zostawiając nam swój adres e-mail wyrażają Państwo zgodę na otrzymywanie informacji
dotyczących najbliższych terminów szkoleń.
Będą Państwo otrzymywać maksymalnie 2-3 wiadomości w miesiącu.

Informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych: RODO